Ak sa označujete za milovníka čokolády, pravdepodobne si myslíte, že ste už vyskúšali všetko. Mliečnu, tmavú, bielu, s orieškami a sušeným ovocím, so sladkými náplňami, z vyšších aj nižších cenových kategórií. A počuli ste už o rubínovej odrode? Ak nie, je načase dohnať to a dozvedieť sa viac o ružovej sladkosti, ktorá dobyla svetové cukrárne. Rubínová čokoláda je veľmi atraktívna čokoláda, ktorá vám rozjasní deň. Rubínová čokoláda sa vyrába rovnako prirodzene ako každá iná čokoláda z kakaových bôbov a cukru, plus kakaového masla a prípadne sušeného mlieka. Rubínová čokoláda z kakaových bôbov s príchuťou lesných plodov a sviežou kyslastou chuťou bez farbív a aróm je veľmi vyhľadávaným výrobkom a teraz si ju môžete kúpiť v našom obchode. Môžete ju použiť na výrobu pralinky, peny, ganache a ďalšie obľúbené čokoládové výrobky. Rubínovú čokoládu vytvorila v roku 2017 renomovaná švajčiarska spoločnosť Barry Callebaut. Ich čokoládové výrobky sú známe po celom svete a medzi znalcami sa tešia bezchybnej povesti. Ide nepochybne o prelomovú udalosť v čokoládovom priemysle, keďže posledná takáto významná udalosť sa odohrala pred 80 rokmi, keď biela čokoláda. Neobvyklá farba čokolády je spôsobená tým, že výrobný proces nezahŕňa fázu fermentácie bôbov. V ďalšej fáze sa okyslia a výsledkom je pastelovo ružová sladká čokoláda.
Top produkty sa triedia podľa predaja a skladovej dostupnosti, potom sa náhodne pridávajú produkty v zľave a nové produkty.