Krém, čokoláda, jahodová zmrzlina v oplátke alebo v šálke je obľúbeným dezertom takmer všetkých ľudí na svete, mladších aj starších. Ak ich navyše obohatíme chutnými toppingami pravdepodobne nikto nebude schopný odolať sladkému pokušeniu. Káva, lieskový oriešok, malina, tmavá čokoláda - to je len niekoľko príkladov príchutí, ktoré môžete použiť na zdobenie zmrzliny či iných dezertov. Toppingy sú pravdepodobne najlepším variantom na studený dezert. Tradičnú zmrzlinu, palacinky alebo ovocný pohár môžete pokryť napríklad šľahačkou a ozdobiť toppingom. Nemusíte sa báť s nimi zdobiť akékoľvek obľúbené dezerty. Klasický čokoládový topping môžete zameniť aj za iné príchute, ktoré sme spomenuli už vyššie, ostáva však aj tak najobľúbenejšou príchuťou na trhu. Dodávaný je v praktickom malom či ekonomickom veľkom balení pre domácnosti aj profesionálne cukrárne a reštaurácie. Uzatvárateľná fľaša umožní opakované použitie a jednoduché dávkovanie. Polevy a dezertné omáčky sú často obrazne čerešničkou na torte. Zlepšujú vzhľad, fantasticky zdobia a predovšetkým obohacujú chuť celej dezertnej zmesi. Polevy môžete použiť za studena aj za tepla. Presné balenia a dobre tvarované fľaše vám umožnia maľovať na poháre na zmrzlinu či kávu a kokteily najrôznejšie obrazce. Vyskúšajte ich napríklad pri zdobenie oblátok gofry či cupcakeov. Kombinovať môžete aj rôzne príchute medzi sebou, podľa vašich chutí, preferencií a nálady. Toppingy netreba zložito variť a pripravovať. Stačí fľašu len otvoriť a môžete začať zdobiť. Po otvorení nespotrebovaný topping odložte do chladničky. Len tak zabezpečíte, že sa vám zbytočne nepokazí.
Top produkty sa triedia podľa predaja a skladovej dostupnosti, potom sa náhodne pridávajú produkty v zľave a nové produkty.