Radi si osladíme naše životy. Košíčky, sušienky, torty, koláče a palacinky. V poslednom čase je však stále populárnejšie upiecť si vlastné domáce pečivo. Nie je nič lepšie, než keď sa vám ráno po byte šíri vôňa čerstvo upečeného domáceho chleba alebo rožkov. Radi pečieme, experimentujeme v kuchyni, necháme sa inšpirovať receptami, kombinujeme chute a vytvárame nové, krásne zdobené pečivo. Môžete vyrábať domáce pečivo bez droždia aj krásne kysnuté, kde je hlavnou zložkou droždie alebo žitný kvások. Pripraviť si môžete aj lahodné domáce žemle so sadlom či slaninou či iné chrumkavé domáce pečivo.
Nie je nič lepšie, než si upiecť vlastný domáci chlieb. Čerstvý, voňavý, chrumkavý - pre väčšinu z nás je chleba neoddeliteľnou súčasťou jedál. Pečenie chleba doma nie je zložité umenie, stojí za to vyskúšať a čas od času vymeniť kupovaný chlieb za domáci. Každý vie, že „človek nežije len chlebom“. Určite je však na druhej strane ťažké predstaviť si raňajky bez krajca chleba. Chlieb je neoddeliteľnou súčasťou našej stravy. Základnou zložkou chleba je múka. Druh múky je určený uvedením názvu obilniny, z ktorej bola získaná, a tá ktorú používame, výrazne ovplyvňuje vzhľad, chuť a zdravotné hodnoty nášho domáceho chleba. Chlieb z domácej pekárne pripravíte pomerne ľahko a rýchlo. Môžete ho piecť v noci a ráno sa dočkáte krásne chrumkavého čerstvého pečiva. Aká múka sa používa v recepte na domáci chlieb?
- pšeničná múka - vyznačuje sa vyšším obsahom lepku v porovnaní so žitnou múkou. Pečený chlieb je pružný a nadvihnutý.
- žitná múka - obsahuje menšie množstvo lepku, vďaka čomu má chlieb charakteristickú kompaktnú štruktúru.
- špaldová múka - obsahuje hodnotnejšie minerály a vitamíny než pšenica.
- jačmenná múka - vyznačuje sa nižším obsahom lepku než pšeničná múka. Je dobré ju zmiešať s inými múkami.
- ovsená múka - obsahuje stopové množstvá lepku, používa sa pri pečení v kombinácii s inými múkami, obsahuje veľké množstvo vlákniny a vitamínu B.
Ak potrebujete alebo chcete vyrobiť domáci bezlepkový chlieb, musíte samozrejme použiť tú správnu múku. Medzi bezlepkovými múkami sú najpopulárnejšie proso, ryža, pohánka, kukurica a zemiaky. Ak chcete experimentovať trochu viac, môžete hľadať aj sójovú, fazuľovú, tapiokovú alebo napríklad gaštanovú múku.
Top produkty sa triedia podľa predaja a skladovej dostupnosti, potom sa náhodne pridávajú produkty v zľave a nové produkty.
Počas týchto ôsmich rokov sme neustále pracovali na zdokonaľovaní našich produktov a služieb, aby sme vám mohli poskytnúť tie najlepšie možné zážitky. Naša dlhodobá prítomnosť na trhu je pre nás zárukou stability a schopnosti prispôsobiť sa meniacim sa potrebám zákazníkov.
Na vlastnom sklade máme viac ako 8.500 položiek. To znamená, že tovar označený skladom je naozaj skladom v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.
Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.
Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.
Ponúkame Vám vernostný program, s ktorým môžete získať zľavy na každý nákup.
Predlžujeme pre Vás záruku na vrátenie nepoužitého tovaru bez udania dôvodu na 1 mesiac.