Pri príprave viacposchodových tort je dôležité každé poschodie vystužiť, aby sa hmotnosťou na seba položených korpusov torta nezrútila. Na to slúžia tortové výstuže. Sú to duté trubičky najčastejšie vyrobené z plastu či bambusu. Na vystuženie torty je najprv nutné si výstuže narezať. Odmerajte si výšku výstuže podľa výšky torty tak, aby vám z nej netrčala a odrežte ju. Takto si pripravte tri až štyri výstuže – záleží na veľkosti torty. Trubičku do torty zapichujte pomalými krúživými pohybmi. Vrch trubičiek pretrite glazúrou alebo krémom a môžete na ne posadiť ďalšie poschodie torty. V tejto kategórii nájdete okrem výstuží do torty aj dekoračné stĺpčeky.
Top produkty sa triedia podľa predaja a skladovej dostupnosti, potom sa náhodne pridávajú produkty v zľave a nové produkty.