V tejto kategórii nájdete polevu v tzv. dropsoch, ktorá sa ľahko dávkuje. Potrebné množstvo rozpustíte vo vodnom kúpeli a môžete zdobiť. Pri zdobení využijete svoju predstavivosť: cukrovinky namáčajte, polievajte alebo na ne čokoládu len tak nastriekajte na vytvorenie abstraktného vzoru. Čokoládová poleva rýchlo tuhne, vytvoríte s ňou tak pevné dekorácie, ktoré vydržia. Ponúkame tri druhy čokoládových poliev: bielu polevu, horkú polevu a mliečnu polevu.
Čokoládová poleva je voňavá a chutná dekorácia torty. Práca s čokoládovou polevou nie je náročná, najmä ak si vyberiete kvalitné polevy z našej ponuky. Tieto polevy sa ľahko topia vďaka tomu, že obsahujú ideálne množstvo tuku. To zároveň zaručuje, že po stuhnutí bude mať poleva krásny lesklý povrch.
Polevy tortu nielen ozdobia, ale dodajú jej aj chuť a štruktúru. Či už ide o zamatovo bielu polevu vo farbe slonovej kosti, mliečnu polevu so sladkou chuťou alebo intenzívnu horkú polevu - všetky tieto polevy nájdete v našej ponuke, stačí si vybrať tú, na ktorú máte chuť.
Pri zdobení čokoládovou polevou sa môžete pohrať. Môžete napríklad kombinovať rôzne príchute čokolády a vytvoriť mramorový efekt, vytvárať dekoratívne čokoládové nápisy pomocou cukrárenských vreciek alebo jednoducho namočte zákusky do polevy a posypte ich cukríkovými ozdobami.
Polevy sa dodávajú v diskoch (okrúhlych plackách), ktoré sa ľahko dávkujú. Potrebné množstvo polevy vysypte do misky a zohrejte nad parou alebo v mikrovlnnej rúre. Dávajte pozor, aby ste polevu nespálili, ideálna teplota na rozpustenie je približne 43 °C. Polevu nechajte niekoľko minút vychladnúť a môžete zdobiť. Do polevy už nie je potrebné pridávať žiadne ďalšie prísady. Ak však chcete byť kreatívni, pridajte do bielej polevy čokoládovú farbu. Získate tak originálne farebné čokoládové ozdoby.
Deti aj dospelí milujú čokoládovú polevu. Môžete ich použiť na všetky druhy dezertov.
Top produkty sa triedia podľa predaja a skladovej dostupnosti, potom sa náhodne pridávajú produkty v zľave a nové produkty.