Želírovací prípravok je vyrobený z morských rias. Použitie na želírovanie ovocných štiav, zeleninových vývarov, ochutených vôd a pod. Balené á 50 g. Charakteristika: biely až sivobiely jemný prášok bez chuti a zápachu. Možnosti použitia: cukrárenské želé, pudingy, marmelády, želatínové torty bez krému. Použitie v molekulárnej kuchyni: zahusťovadlo s opakovaným použitím, želírujúce činidlo, emulgátor, stabilizátor. Nie je vhodný do kyslého prostredia. Návod na prípravu: odmerané množstvo (napríklad 5 g agaru na 1 liter vody) sa nasype do studenej vody a za stáleho miešania sa zahreje na teplotu 75–80 °C, keď sa úplne rozpustí. Na výrobok sa musí nalievať horúci, pri nižších teplotách sa vytvárajú hrudky. Po schladení na 50 °C vzniká jasné, pevné, elastické želé. Ak nespotrebujete celé množstvo, môžete uložiť v chladničke a po zahriatí na 80 °C získate opätovne tekutú konzistenciu. Čo možno neviete: Agar-agar obsahuje železo, vápnik, jód a ďalšie stopové prvky. Veľmi účinne znižuje cholesterol, je vhodný pre osoby s vysokým tlakom. Keď prechádza agar-agar zažívacím traktom, zbiera staré usadeniny a čistí vnútornosti. Pri vysokej konzumácii má mierne preháňavé účinky a je veľmi ľahko stráviteľný.
Charakteristika: biely až sivobiely jemný prášok bez chuti a zápachu. Možnosti použitia: cukrárenské želé, pudingy, marmelády, želatínové torty bez krému. Použitie v molekulárnej kuchyni: zahusťovadlo s opakovaným použitím, želírujúce činidlo, emulgátor, stabilizátor. Nie je vhodný do kyslého prostredia. Návod na prípravu: odmerané množstvo (napríklad 5 g agaru na 1 liter vody) sa nasype do studenej vody a za stáleho miešania sa zahreje na teplotu 75–80 °C, keď sa úplne rozpustí. Na výrobok sa musí nalievať horúci, pri nižších teplotách sa vytvárajú hrudky. Po schladení na 50 °C vzniká jasné, pevné, elastické želé. Ak nespotrebujete celé množstvo, môžete uložiť v chladničke a po zahriatí na 80 °C získate opätovne tekutú konzistenciu. Čo možno neviete: Agar-agar obsahuje železo, vápnik, jód a ďalšie stopové prvky. Veľmi účinne znižuje cholesterol, je vhodný pre osoby s vysokým tlakom. Keď prechádza agar-agar zažívacím traktom, zbiera staré usadeniny a čistí vnútornosti. Pri vysokej konzumácii má mierne preháňavé účinky a je veľmi ľahko stráviteľný.
merané množstvo (napríklad 5 g agaru na 1 liter vody) sa naleje do studenej vody a za miešania sa zahreje na teplotu 75-80 °C., keď sa úplne rozpustí. Na výrobok sa musí naliať horúca voda, hrudky pri nižších teplotách. Po ochladení na 50 °C sa vytvorí číra, pevná, elastické želé. Ak sa nespotrebuje celé množstvo, môže sa skladovať v chladničke a po zahriatí na 80 °C získa tekutú konzistenciu
Balenie obsahuje: 50 g
agar-agar
Česká republika
Farba | biela |
Agar, želatína a pektín | |
Výrobca | dortis |
EAN | 2017000002871 |
Kód produktu | DR-653 |
Overený zákazník - je recenzia od zákazníka, ktorý si výrobok zakúpil.
Počas týchto ôsmich rokov sme neustále pracovali na zdokonaľovaní našich produktov a služieb, aby sme vám mohli poskytnúť tie najlepšie možné zážitky. Naša dlhodobá prítomnosť na trhu je pre nás zárukou stability a schopnosti prispôsobiť sa meniacim sa potrebám zákazníkov.
Na vlastnom sklade máme viac ako 8.500 položiek. To znamená, že tovar označený skladom je naozaj skladom v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.
Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.
Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.
Ponúkame Vám vernostný program, s ktorým môžete získať zľavy na každý nákup.
Predlžujeme pre Vás záruku na vrátenie nepoužitého tovaru bez udania dôvodu na 1 mesiac.