Jemný belgický čokoládový prášok s intenzívnou a rafinovanou chuťou, ktorý môžete použiť ako prísadu do cesta alebo na ozdobu tort a dezertov. Toto belgické kakao je skvelá alternatíva kakaa a čokolády. Nájdete pre neho široké využitie. Nahraďte dávky čokolády uvedené v receptoch rovnakým množstvom čokoládového prášku. Perfektne sa mieša s akýmkoľvek typom cesta, a to ako práškovým, tak krémovým. Použite ho namiesto čokolády na ochutenie krémov a cesta alebo na výrobu peny, bez toho aby ste museli tento prášok rozpúšťať alebo inak spracovávať. Puding pripravte a kým je ešte horúci, ochuťte ho pridaním tohto čokoládového prášku a dobre premiešajte. Zriedené kakao horúcim mliekom je platnou zložkou na výrobu chutných čokoládových nápojov. Ideálne na zdobenie tiramisu, kávy, šľahačky a pečiva. Praktický balíček na uchovanie čerstvosti sa otvára a zatvára, aby produkt dokonalo uchoval. Balenie 250 g.
EAN | 8024622062521 |
Kód produktu | 9262050 |
Hmotnosť | 250 g |
Farba | hnedá |
Počas týchto ôsmich rokov sme neustále pracovali na zdokonaľovaní našich produktov a služieb, aby sme vám mohli poskytnúť tie najlepšie možné zážitky. Naša dlhodobá prítomnosť na trhu je pre nás zárukou stability a schopnosti prispôsobiť sa meniacim sa potrebám zákazníkov.
Na vlastnom sklade máme viac ako 8.500 položiek. To znamená, že tovar označený skladom je naozaj skladom v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.
Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.
Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.
Ponúkame Vám vernostný program, s ktorým môžete získať zľavy na každý nákup.
Predlžujeme pre Vás záruku na vrátenie nepoužitého tovaru bez udania dôvodu na 1 mesiac.