Loading...

Silikónová forma na čokoládu – kornútiky

Kvalitná silikónová forma na 15 čoko kornútikov. Ø 2,6 cm, výška 2,8 cm. ... celý popis
Na sklade 5 Ks
Ks

Podrobný popis produktu

Čokoládové kornútiky môžete použiť ako ozdobu na tortu alebo ich jesť len tak. Do formy sa vojde 112,5 ml čokolády. Rozpustenou čokoládou naplňte formu, prebytok zotrite stierkou a formou dvakrát buchnite o pracovnú dosku, aby v čokoláde neboli bublinky. Čokoládky dajte stuhnúť do chladu (forma vydrží teploty do -60°C). Vďaka nepriľnavosti a pružnosti silikónu bonbóniky vždy ľahko vylúpnete a majú vždy hladký lesklý povrch. 

Nechali sme pre vás otestovať foodblogerom:

Veľmi kvalitná silikónová forma na čokoládové kornútiky, ktoré som si premenovala na kužele. Forma odoláva teplotám od – 60 °C do + 230 °C a veľmi dobre sa používa. Na zaplnenie jednej formy budeme potrebovať 110 – 115 g čokolády. Čokoládu treba pred použitím rozpustiť a temperovať. Na tento účel sa výborne hodí hrniec s dvojitými stenami, medzi ktoré sa vlieva voda. Nahradí klasický vodný kúpeľ, kde musíme pozorne strážiť, aby sa do čokolády nedostala ani kvapka vody alebo para. Dá sa však so zvýšenou opatrnosťou pripraviť aj tak, niekto na rozpustenie používa mikrovlnnú rúru. Zhruba 2/3 z celkového množstva čokolády nasekáme alebo nalámeme na menšie kúsky a za častého miešania pozvoľna rozpustíme pri teplote zhruba 45  °C a odstavíme zo zdroja tepla. Pridáme zvyšok na menšie kúsky nalámanej čokolády, necháme ju rozpustiť a tým čokoládu temperujeme. Schladená by mala mať teplotu od 29 °C – 31 °C, podľa druhu. Biela čokoláda je pripravená na použitie pri 29 °C, mliečna a horká pri 30 °C – 31 °C. Kto nevlastní teplomer, tak vyskúša naniesť na dolnú peru. Čokoláda nemá ani hriať, ale ani chladiť. Potom formu naplníme, niekoľkokrát s ňou opatrne „buchneme“ o dosku stola, čím vypudíme vzduchové bublinky. Povrch zarovnáme jedným ťahom napr. tvrdšou stierkou a tým aj zotrieme prípadnú nadbytočnú čokoládu. Necháme v chlade stuhnúť a kornútiky z formy vylúpneme. Ide to veľmi ľahko. Čokoládky sa hodia tak na priamu konzumáciu, ako aj na ozdobu rôznych múčnikov a dezertov. Za seba môžem formu len odporučiť. Nielenže sa veľmi dobre používa, ale taktiež udržuje. Je možné ju umývať v umývačke riadu. M.F.

Pri práci s čokoládou vám budú užitočné tieto informácie

12,90 EUR
Skladom
39,70 EUR
Skladom
320,00 EUR
Skladom
162,20 EUR
Skladom
79,70 EUR
Skladom

Vytvorenie originálnej čokolády pomocou chocotransferu

2,40 EUR
Na objednávku 4-8 dní
2,40 EUR
Skladom
2,50 EUR
Skladom
2,50 EUR
Skladom
3,10 EUR
Skladom
2,50 EUR
Skladom

Technické parametre

Formy na čokoládu a pralinky
Formy na čokoládu silikónové
Forma na pralinky
Výrobca Silikomart
EAN 8051085044566
Kód produktu 22.120.77.0065
Materiál silikón
Farba hnedá

Recenzie produktu

Napísať recenziu
splnil očakávania

Overený zákazník - je recenzia od zákazníka, ktorý si výrobok zakúpil.

Počas týchto ôsmich rokov sme neustále pracovali na zdokonaľovaní našich produktov a služieb, aby sme vám mohli poskytnúť tie najlepšie možné zážitky. Naša dlhodobá prítomnosť na trhu je pre nás zárukou stability a schopnosti prispôsobiť sa meniacim sa potrebám zákazníkov.

Na vlastnom sklade máme viac ako 8.500 položiek. To znamená, že tovar označený skladom je naozaj skladom v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.

Sme hrdí na to, že sme už spracovali viac ako 340 000 objednávok. Toto impozantné číslo nám dodáva dôveru a potvrdzuje našu oddanosť poskytovať vám najlepší možný servis. Vaša dôvera je pre nás kľúčová, a preto sa neustále snažíme zdokonaľovať naše služby a spĺňať vaše očakávania.

Tých 83 000+ spokojných zákazníkov nás inšpiruje k ďalšiemu zdokonaľovaniu našich služieb a rozširovaniu našej ponuky. Ďakujeme vám za dôveru, ktorú ste nám vložili.

Ponúkame Vám vernostný program, s ktorým môžete získať zľavy na každý nákup.

Predlžujeme pre Vás záruku na vrátenie nepoužitého tovaru bez udania dôvodu na 1 mesiac.