Výroba správnych pusiniek a sultánok je takmer vedou. Pomôžu vám pri tom tipy na zdobenie z našej ponuky a niekoľko užitočných rád. Najdôležitejšie pravidlo, ktoré si treba zapamätať, je, že bielková pena sa dobre nestlačí, ak príde do kontaktu s tukom alebo vodou. Preto: nádoba a šľahače by mali byť dokonale čisté a suché a veľmi opatrne oddeľte bielky od žĺtkov (žĺtky obsahujú tuk), trochu žĺtkov zabráni dobrému vyšľahaniu bielkov. Teplota bielkov - najlepšie bielky sa šľahajú pri izbovej teplote z vajec starých niekoľko dní.
Cukor - na prípravu pusiniek je najlepší jemný cukor (najlepšie sa rozpúšťa) alebo tradičný kryštálový cukor. Môžete tiež zmiešať kryštálový cukor s práškovým cukrom.
Rúra, forma, prísady - všetko, čo potrebujete na pečenie pusiniek, by malo byť pripravené pred šľahaním. Predhrejte si rúru na požadovanú teplotu, zľahka ju vymažte maslom a vyložte plech z príslušenstva rúry papierom na pečenie, odmerajte si ingrediencie, ktoré potrebujete, aby ste sa počas šľahania mohli sústrediť na kontrolu šľahanej peny.
Top produkty sa triedia podľa predaja a skladovej dostupnosti, potom sa náhodne pridávajú produkty v zľave a nové produkty.
Na vlastnom sklade máme viac ako 8 000 položiek. To znamená, že tovar označený skladom je naozaj skladom v našom sklade v Prahe 8. Tento tovar expedujeme najneskôr druhý deň.
Dopravu pre štandardné zásielky máme zadarmo od 180EUR. Navyše osobný odber v kamennej predajni je ZADARMO pre všetky objednávky.
Ponúkame Vám vernostný program, s ktorým môžete získať zľavy na každý nákup.
Predlžujeme pre Vás záruku na vrátenie nepoužitého tovaru bez udania dôvodu na 1 mesiac.