Pečenie koláčov a dezertov je fantastická zábava, ktorú mnohí ľudia milujú. Pridanie pekných stužkových okrajov na základ torty dodá celému dokončenému projektu sofistikovaný nádych. Môžete tiež pridať trochu ďalšieho dizajnu pridaním oblúka, čipky, lemovania alebo iných ozdobných detailov. Vlhkosť a chlad stuhu zafarbia, takže bude vyzerať nedbalo. Preto sa vo všeobecnosti vyhýbame lemovaniu stuhami na tortách s maslovou polevou. Ak musíte, stále je to možné: niektorí ľudia radi vkladajú pergamenový papier rovnakej šírky ako stuha medzi stuhu a cesto. Vystrihovanie okrajov, čipiek a volánov vám uľahčí prácu. Jedlé ozdoby môžete veľmi ľahko vyrobiť z marcipánu alebo cukrovej hmoty.
Top produkty sa triedia podľa predaja a skladovej dostupnosti, potom sa náhodne pridávajú produkty v zľave a nové produkty.